Op zoek naar een SEO specialist? Een hogere positie in Google komt namelijk niet zomaar. Helaas. Daar is wel het een en ander voor nodig. Door middel van het gebruik van SEO (zoekmachine optimalisatie) komt jouw website hoger in Google te staan. Een hogere positie in Google is gunstiger: dit levert meer bezoekers en dus ook meer klanten op. Let’s Be Found is gespecialiseerd in SEO en is gevestigd in Maastricht.

SEO specialist Let’s Be Found

Let’s Be Found zorgt ervoor dat jij gevonden wordt in Google (onze naam verklapt stiekem onze grootste dienst al). Stel, je hebt geïnvesteerd in een mooie website, een mooi design en alles is compleet. Het enige wat er mist zijn je bezoekers en daarmee dus ook potentiële klanten. Het is daarom ook belangrijk om verder te kijken dan het mooie plaatje. In dit geval, jouw website.

Door je website te laten optimaliseren door een SEO specialist, zal er meer organisch zoekverkeer vanuit Google naar jouw website komen. En willen we dat niet allemaal? Gratis verkeer naar je website zonder te adverteren? Ik zou het wel weten. Let’s Be Found gaat eerst met jou rondom de tafel zitten om jouw doelstellingen duidelijk te krijgen. Aan de hand van deze doelstellingen wordt er een strategie bepaald. SEO kan een belangrijke rol spelen in de customer journey van je doelgroep. De meeste (potentiële) klanten zoeken namelijk vaak als eerste via een zoekmachine. Hierdoor komen ze bij jou terecht, lezen ze jouw artikelen en raken overtuigd om jouw product of dienst te kiezen.

De mogelijkheden met SEO zijn groot! Of je nu meer verkeer naar je website wilt genereren, meer online zichtbaarheid wilt creëren of je bestellingen wilt verhogen. Alles is mogelijk. 

Optimalisatie

Als eerste wordt er onderzoek gedaan naar de keywords binnen jouw branche. Deze zoekwoordonderzoek is essentieel bij het optimaliseren. Aan de hand van dit onderzoek wordt er gekeken welke zoekwoorden interessant zijn voor jouw branche. Van daaruit wordt jouw website geoptimaliseerd. Naast deze interne factoren voor het optimaliseren zijn er ook externe factoren. Denk bijvoorbeeld aan linkbuilding. We bespreken dit graag met jou en bepalen hierbij een strategie hoe deze externe factoren jouw positie in Google kunnen verhogen.

Na jouw website geanalyseerd te hebben, kunnen we beginnen met optimaliseren. Hierbij wordt de website perfect ingericht, teksten zullen in deze fase ook worden herschreven en interne links worden hier ook aangepast. Na deze acties uitgevoerd te hebben, is er een goede basis om verder op te kunnen bouwen.

Samen zorgen we ervoor dat jouw website een autoriteit wordt binnen jouw branche!

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem voor een advies op maat contact met mij op. Dit kan via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@rowenarousseau.nl. Let’s Be Found is gevestigd in Maastricht, maar werkt ook op afstand.