Zou je graag verzekerd willen zijn van de hoogste positie binnen Google? Dan kan SEA (zoekmachine adverteren) wel iets voor jou zijn. Er wordt dan geadverteerd via Google en staat jouw website bovenaan. Als jouw doelgroep op zoek is naar jouw aangeboden product en/of dienst zullen ze jou sneller vinden! Let’s Be Found is een SEA specialist gevestigd in Maastricht, maar werkt ook op afstand.

SEA specialist Let’s Be Found

Door middel van SEA ben je verzekerd van een hoge positie binnen Google. Hierdoor ben je optimaal vindbaar voor je potentiële klanten. Tevens zullen jouw doelstellingen sneller worden gerealiseerd dan je denkt. Let’s Be Found helpt jou om je advertenties zodanig in te richten om je ROI te verhogen.

Hierbij wordt er eerst gekeken naar jouw budget. Hier wordt vervolgens de campagne op aangepast. Let’s Be Found beheerst de kennis om de campagne zodanig te optimaliseren dat je de juiste doelgroep aanspreekt en je ROI wordt verhoogd. Het is belangrijk dat de advertenties aansluiten op de doelgroep en de juiste zoekwoorden worden toegevoegd.

ROI

Het is belangrijk dat je winst weet te behalen uit jouw campagnes. Ook wel ROI genoemd: Return on Investment. Het is zonde als je € 2000 hebt besteedt aan advertenties en hier maar € 1500 omzet hebt uitgehaald. Dit betekent dus dat je € 500 verlies draait. Door een SEA specialist in te schakelen wordt de advertentie zodanig ingericht dat de omzet hoger ligt dan de advertentiekosten. Naar aanleiding van jouw doelstellingen wordt er een strategie bepaald. SEA in combinatie met SEO levert vaak de hoogste resultaten op. Hierdoor kun je ervoor zorgen dat je als bedrijf in alle fases van de customer journey zichtbaar bent bij jouw potentiële klant.

Zou je graag meer willen weten over zoekmachine adverteren (SEA) en heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Naam dan contact met mij op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@rowenarousseau.nl.