Heb je zelf geen tijd om je social media kanalen te onderhouden? Geen probleem. Je kunt makkelijk jouw social media kanalen uitbesteden aan ons. Wij zorgen voor wekelijkse content op de door jou gewenste kanalen. Door social media kanalen te onderhouden voor jouw bedrijf creëer je meer online zichtbaarheid bij jouw doelgroep en zorg je ervoor dat je on top of mind komt bij jouw potentiële klanten. Let’s Be Found is een online marketingbureau gevestigd in Maastricht, maar werkt ook op afstand.

Welke social media kanalen?

Als eerste is het belangrijk om te kijken waar jouw doelgroep zich bevindt. Het inzetten van alle social media kanalen kost veel tijd en de helft daarvan is vaak niet van toepassing. Het is daarom goed om te gaan categoriseren. Waar bevindt jouw doelgroep zich? Wat is de beste tone of voice van jouw berichten op dit platform? We analyseren daarom als eerste jouw doelgroep en geven jou advies welke platformen hiervoor geschikt zijn. Vervolgens wordt er gekeken naar welke soort content er bij jouw bedrijf past.

social media uitbesteden maastrichtHoeveel keer wordt er iets gepost op social media?

Het is aan te raden om 3 á 4 keer actief te zijn op de social media kanalen. Op deze manier blijf je on top of mind bij je doelgroep. Niet elk bedrijf of ondernemer heeft natuurlijk tijd om wekelijks content te maken voor zijn social media platformen. Content is king. Het is daarom ook van belang om goede content aan te bieden. Social media kanalen onderhouden kan tijdrovend zijn, maar het zal op de lange termijn ook veel goeds opleveren. Denk bijvoorbeeld aan meer website bezoeken en/of hogere sales.

Let’s Be Found zal daarom ook in overleg 3 á 4 keer per week jouw social media kanalen onderhouden. Je kunt ervoor kiezen dat wij de content maken, of dat jullie de content zelf toesturen en wij hier een mooie post van maken met een pakkende tekst. Met een communicatie achtergrond zal dit helemaal goedkomen.

Ben je benieuwd naar de tarieven of zou je gewoon graag willen weten welke social media kanalen van belang zijn voor jouw onderneming? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@rowenarousseau.nl.