online marketing bureauBenieuwd naar het gezicht achter het online marketing bureau Let’s Be Found? Dan zit je hier goed. Op deze pagina zal ik kort toelichten wie ik ben, wat ik gedaan heb en waarom ik een online marketing bureau gestart ben in Maastricht.

Let’s Be Found is een online marketing bureau gevestigd in Maastricht

Laat ik meteen met de deur in huis vallen. Mijn naam is Rowena Rousseau en ik ben moeder van twee (jonge) meisjes. In 2017 ging de vader van mijn kinderen op zijn knieën en zo eindigde ik in 2018 als ‘de vrouw van’. Wel een hele gelukkige vrouw, hoor. 😉

In 2014 begon ik aan mijn hbo opleiding Marketing & Communicatie. In het eerste jaar mochten we een blog starten. Hartstikke leuk, aangezien ik in het verleden als jonge tiener twee boeken heb gepubliceerd. Schrijven op een website klonk als muziek in mijn oren. In plaats van een simpel WordPress account aan te maken zoals mijn medestudenten, ging ik all out. Ik kocht een domein, richtte mijn eigen website in en begon met schrijven. Deze opdracht nam ik zo serieus dat ik zelfs in maart 2017 mijn blog mocht inschrijven bij de KvK. Mijn blog is nog steeds up in the running.

Anyways, ik begon met bloggen en ik miste bezoekers. Ik vond mijn docente die af en toe mijn blogs las om mij hierop te beoordelen niet genoeg. Ik wilde échte bezoekers. En zo ontstond mijn ‘webverslaving’. Als je mijn boekenkast opent, staat het bomvol met boeken over online marketing en SEO. Ik vond SEO zo boeiend dat ik me hierin ben gaan verdiepen. Iedere maand voegde ik wel weer een nieuw geleerd trucje toe aan mijn blog. En dat leverde resultaat op: na een half jaar ontving ik maar liefst 20.000+ unieke bezoekers per maand. Daarnaast stroomden ook de samenwerkingen binnen. En dat door een paar extra trucs!

En toen ontstond mijn droom: een eigen online marketing bureau

Na een marketing opleiding gevolgd te hebben en een succesvolle blog te runnen, moest het er dan ooit van komen: mijn eigen online marketing bureau. Ook social media is de afgelopen jaren een grote rol gaan spelen in mijn leven. De laatste trends en ontwikkelingen in combinatie met de beste aanpak is een onderdeel van mijn verslaving geworden. Waar zit mijn doelgroep? Hoe kan ik deze bereiken? En welke content spreekt aan? Ben jij hier ook nieuwsgierig naar? Dan help ik je graag om jouw doelen op social media te behalen.

Mijn missie en visie

Aangezien Let’s Be Found Marketing mijn vierde baby is (op de eerste plaats komen natuurlijk mijn échte baby’s, gevolgd door mijn blog die ervoor gezorgd heeft dat ik deze kennis bezit) heb ik natuurlijk ook een missie en een visie. Want wat onderscheidt mij nu van de concurrenten? Waarom zou je mij moeten inhuren in plaats van de concurrent? Het is eigenlijk heel simpel. Ik heb online marketing niet uit een boekje geleerd, maar in de daadwerkelijke praktijk. Door mijn hbo opleiding ben ik op de hoogte van alle belangrijke aspecten van zowel on- als offline marketing. Ik kijk hierdoor verder dan cijfers. Veel bezoekers trekken is natuurlijk een doel, maar hoe mooi is het als iemand verder kijkt in jouw bedrijf dan alleen naar de cijfers? Ik analyseer je bedrijf en bouw op basis hiervan een strategie waar je op langer termijn iets aan hebt. Daarnaast ben ik kritisch en geef ik je graag advies over verbeterpunten. Het is dus mijn missie om jou op de lange termijn goed op weg te helpen. Je website optimaliseren en een strategie bedenken is namelijk niet de eerste prioriteit.

Tevens ben ik betrokken. Je huurt mij niet alleen in om even wat ‘dingen aan te passen op jouw website’ en je hier vervolgens over te rapporteren. Nee, als je mij inhuurt denk ik mee met jou en voelt jouw bedrijf ook een beetje als mijn bedrijf. Ik vier jouw hoogtepunten mee alsof het mijn eigen zijn. Omdat ik persoonlijke betrokkenheid erg belangrijk vind. Samen gaan we jouw doelen behalen. En wie weet kunnen we een langdurige samenwerking aan gaan en trakteren we elkaar op een wijntje als een (of alle) doelen behaald is/zijn!